موزهای عجیبی که با پوست خورده می شوند!

در باور عموم پوست ضخیم میوه ها به علت تلخی، گس بودن و. قابل خوردن نیست اما همیشه هم اینطور نیست چرا که کشاورزان ژاپنی با تولید نوعی موز که پوست خوراکی دارد، کندن پوست این میوه را به انتخاب خودتان واگذار کرده اند. البته پوست موزهای مونگی خوشمزه نیست، فقط نازک تر است و تلخی کمتری دارد که آن را 100 % خوراکی می کند.

دانشمندان برای ایجاد این موزهای باورنکردنی از یک روش نوآورانه استفاده کرده اند که شامل بازسازی شرایط 20 هزار سال پیش، یعنی پایان عصر یخبندان می شود که گیاهان از سرمای سخت و شدید زمستانی بیرون آمدند و رشد خود را از سر گرفتند. آن ها نهال موز را تا -60 درجه سانتیگراد منجمد می کنند و وقتی شروع به آب شدن کرد، دوباره آن ها را می کارند. ظاهرا این کار بخش باستانی DNA آن ها را فعال کرده که نه تنها اجازه می دهد گیاه در آب و هوای سرد ژاپن رشد کند بلکه به رشد آن سرعت می دهد. انواع موزهای گرمسیری باید دو سال رشد کنند تا آنقدر بزرگ شوند که که مصرف شوند، اما این موز ها فقط به چهار ماه نیاز دارند.موز

موز

 

  

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها